Post
     

Een online boekenclub met de enige echte Jennifer Niven!Wij hebben een ontzettend leuk nieuwtje: op 29 juni om 20:30 uur organiseren wij namelijk een online boekenclub met de enige echte Jennifer Niven, en jij kunt daarbij zijn!

Jennifer Niven ken je misschien al van haar prachtige boeken Op mijn schouders en Waar het licht is. Op 7 mei is het prachtige Ademloos aan dit rijtje toegevoegd, en dat moet natuurlijk gevierd worden. Vandaar dat wij Jennifer speciaal voor jullie laten overkomen vanuit Los Angeles… via een online verbinding ;).

Wat gaan we doen? Eigenlijk gaan we doen wat iedere boekenclub doet: gewoon lekker kletsen, maar dan online én met een internationale bestsellerauteur erbij. No big deal. Alleen is het dat natuurlijk wel, want wij worden hier als boekfanaten uiteraard ontzettend enthousiast van!

Hoe kun jij kans maken om hierbij aanwezig te zijn? Mail Anouk vóór 18 juni jouw meest originele vraag voor Jennifer en vergeet hierbij natuurlijk niet haar recent verschenen boek ;). Uit alle inzendingen kiezen wij de tien beste vragen en deze mensen mogen samen met ons deelnemen aan de online boekenclub!

Wij hopen dat jullie hier net zo enthousiast van worden als wij en wensen iedereen heel veel succes. Wees creatief en wie weet zien wij jou volgende maand langskomen op ons scherm!